blog tag links are not working

Dec 20, 2012 at 6:42 AM

Hello,

I have applied this module in my web site and re-generated links for a third party blog module.

All old blog links have re-created and all are working fine.

 But it is not working properly for tag links. Once I click on tags, it is giving me the same old url. This problem is for the more than one words tags. This mean it has not replaced the space with "-" and it is still using "+" like before.

I am using DNN 6.2.4 and iFinity Friendly Url Provider 5.4.3

this is the web.config file.

 <friendlyUrl defaultProvider="iFinity.FriendlyUrl">
      <providers>
        <clear />
        <add name="iFinity.FriendlyUrl" type="iFinity.DNN.Modules.FriendlyUrl.DNNFriendlyUrlProvider, iFinity.FriendlyUrlProvider" includePageName="true" 
			 regexMatch="[^\+a-zA-Z0-9 _-]" urlFormat="HumanFriendly" redirectUnfriendly="true" doNotRedirect="SearchResults;" checkForDupUrls="true" 
			 forceLowerCase="true" redirectWrongCase="false" logCacheMessages="false" pageExtension="" pageExtensionUsage="never" replaceSpaceWith="-" />
      </providers>
    </friendlyUrl>

I am still getting the link when I click on the tags 
http://www.domain.com/Blog/tag/DotNetNuke+Skins

But its working If I changed it manually like this
http://www.domain.com/Blog/tag/DotNetNuke-Skins 

Please can you advise me how to fix this? I do not like to have broken links in my site. Thank you for your great module.

Mar 25, 2013 at 12:04 PM
Hi there

I also have this same issue with the Ventrian News Article Tag URLS.

http://www.domain.com/News/articleType/TagView/Tag/test+test+test.aspx

Can someone please assist with this as it is also breaking my website.